FAQ 


Kan vi få dispens för en - eller flera- spelare? 


Ja, dispens kan beviljas för obegränsat antal spelare - med en godkänd motivering inskriven i anmälan. Ansökan om dispens ska ha inkommit senast i samband med sista dagen för anmälan. 


Hur beviljas dispens? 


En spelare får max vara ett år äldre - och som lag så får man maximalt ha en utespelare och en målvakt med dispens på planen samtidigt. Vid förfrågan ska beviljas dispens kunna visas upp och de spelare som fått dispens ska spela med exempelvis tejp - eller annan märkning - runt armen. 


Kan en spelare vara med i två olika lag under cupen? 


En spelare kan spela i maximalt 2 (två) olika åldersklasser under Härnö Handbollsfest - och även spela med två lag i samma åldersklass under förutsättning att man endast flyttar samma spelare en gång samt inte flyttar spelare under eventuellt slutspel. 


Hur är tankarna kring toppning? 


Vi vill att alla spelare och alla lag ska ha så roligt som möjligt. Toppning tar bort mycket av glädjen och vi råder alla lag att hantera exempelvis dispenser på ett professionellt sätt. Dessa ges av anledningen att så många lag som möjligt ska kunna delta i vår handbollsfest - inte för att man ska kunna sätta det bästa möjliga laget på planen. Att se ungdomarna spela, heja på varandra och njuta av det underbara spelet handboll är en vinst i sig! Belöningen kommer i framtiden. 


Vad sker utöver handbollen? 


Vi vill skapa en fest - på alla plan. För samtliga deltagare så finns det en möjlighet att gå på disco och släppa loss lite andra moves än tre-stegen. För ledare så kommer vi att anordna träffar under kvällstid där möjlighet till intressanta diskussioner och spännande kontakter ges. På lördag sker exempelvis en spännande föreläsning signerad HG Rådström. Missa inte!